Paszteciki nadziewane grzybami i orzechami włoskimi

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjnemateriały prasowe

Składniki

  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
  • 50 g mrożonych podgrzybków
  • 1 cebula
  • 1 kostka masła
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • 100 g orzechów włoskich np. Chandler Bakalland
  • Sól i pieprz do smaku
  • 2 łyżeczki czarnuszki
  • 1 jajko

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Najlepszy barszcz czerwony - nie tylko na święta!
Watermark Video
Najlepszy barszcz czerwony - nie tylko na święta!Interia KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na