Reklama

Reklama

Philips Airfryer: Zdrowsze smażenie

Urządzenie Philips Airfryer, dzięki technologii opływu powietrza RapidAir pozwala przygotować posiłki zawierające do 80 proc. mniej tłuszczu niż w przypadku tradycyjnego smażenia.

W Philips Airfryer można smażyć na niewielkiej ilości tłuszczu lub całkowicie z niego zrezygnować, otrzymując walory smakowe jak przy tradycyjnym smażeniu.

Reklama

W tych wielofunkcyjnych urządzeniach zastosowano technologię RapidAir, która umożliwia smażenie, pieczenie i grillowanie najsmaczniejszych przekąsek i posiłków przy użyciu powietrza.

Dzięki temu potrawy są chrupiące na zewnątrz i delikatne w środku, a przy tym zdrowe i lekkostrawne.

Przygotowane w urządzeniu Airfryer posiłki, np. frytki, mogą zawierać nawet do 80 proc. mniej tłuszczu. Do usmażenia 1 kg frytek potrzebujemy 1 łyżki oleju.

Airfryer pozwala na przygotowanie każdego domowego posiłku - od śniadania po kolację. Oprócz chrupiących frytek przygotowanych z łyżką oleju, grillowanego kurczaka czy steka wołowego, z powodzeniem można w nim przyrządzić grillowane warzywa, chipsy z jabłek czy jarmużu lub upiec pyszny sernik.

Duża pojemność nowych modeli Airfyer - 1,2 kg wystarcza do przygotowania jedzenia nawet dla 5 osób.

Dostępne są w dwóch wersjach kolorystycznych - białej i czarnej.

Ceny:
Airfryer HD9240/30 - 1 199 zł,
Airfryer HD9240/90 - 1 199 zł.

 


INTERIA.PL/materiały prasowe

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje