Philips Airfryer: Zdrowsze smażenie
Urządzenie Philips Airfryer, dzięki technologii opływu powietrza RapidAir pozwala przygotować posiłki zawierające do 80 proc. mniej tłuszczu niż w przypadku tradycyjnego smażenia.
W Philips Airfryer można smażyć na niewielkiej ilości tłuszczu lub całkowicie z niego zrezygnować, otrzymując walory smakowe jak przy tradycyjnym smażeniu.
W tych wielofunkcyjnych urządzeniach zastosowano technologię RapidAir, która umożliwia smażenie, pieczenie i grillowanie najsmaczniejszych przekąsek i posiłków przy użyciu powietrza.
Dzięki temu potrawy są chrupiące na zewnątrz i delikatne w środku, a przy tym zdrowe i lekkostrawne.
Przygotowane w urządzeniu Airfryer posiłki, np. frytki, mogą zawierać nawet do 80 proc. mniej tłuszczu. Do usmażenia 1 kg frytek potrzebujemy 1 łyżki oleju.
Airfryer pozwala na przygotowanie każdego domowego posiłku - od śniadania po kolację. Oprócz chrupiących frytek przygotowanych z łyżką oleju, grillowanego kurczaka czy steka wołowego, z powodzeniem można w nim przyrządzić grillowane warzywa, chipsy z jabłek czy jarmużu lub upiec pyszny sernik.
Duża pojemność nowych modeli Airfyer - 1,2 kg wystarcza do przygotowania jedzenia nawet dla 5 osób.
Dostępne są w dwóch wersjach kolorystycznych - białej i czarnej.
Ceny:
Airfryer HD9240/30 - 1 199 zł,
Airfryer HD9240/90 - 1 199 zł.