Pierś kaczki w glazurze miodowo-lukrecjowej

Pierś kaczki w glazurze miodowo-lukrecjowej
Pierś kaczki w glazurze miodowo-lukrecjowejmateriały prasowe
  • 4 piersi kaczki
  • pęczek botwinki
  • 60 g imbiru
  • 60 g soli morskiej gruboziarnistej
  • 60 g cukru
  • 200 ml oliwy z oliwek
  • 50 ml miodu
  • 40 ml sos ostrygowego
  • łyżeczka kory lukrecji
  • łyżka octu
  • sól
  • pieprz
  • 100 ml koncentratu buraczanego
  • 15 g trawy cytrynowej
  • 100 g pierników
  • 60 g poziomek opcjonalnie
"Mali szefowie kuchni“ Joseph Seeletso
"Mali szefowie kuchni“ Joseph Seeletsomateriały prasowe
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?