Pikantna, krucha tarta

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • 2/3 szkl. mąki pszennej
  • 1/2 kostki masła
  • 1–2 łyżki wody
  • 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • szczypta pieprzu kajeńskiego
  • Na nadzienie:
  • 40 dag mielonego mięsa
  • 2 cebule
  • 2 marchewki
  • 20 dag selera
  • 2 łyżki oleju
  • 1 puszka pomidorów
  • po 1 puszce groszku i kukurydzy
  • 1/2 chili
  • sól, pieprz
  • tymianek

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Tarta z bakłażanemAgnieszka MaciaszekInteria.tv
Tina
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?