Reklama

Reklama

Pizzowe ślimaczki

Ciasto francuskie, które dziś można kupić gotowe w niemal każdym sklepie, to doskonały sposób na przygotowanie delikatnych, sycących przekąsek, które nie tylko świetnie wyglądają, ale i doskonale smakują! Tym razem mamy dla was propozycję na pizzowe ślimaczki - niewielkie kawałeczki ciasta przełożone typowymi dla pizzy dodatkami. To prawdziwe bogactwo smaku zaklęte w niewielkie ślimaczki, które przygotujecie w kilka chwil!

Składniki

  • ciasto francuskie
  • 15 plastrów sera żółtego
  • 150 g sera tartego
  • 200 g wędliny drobiowej
  • 100 g kukurydzy
  • puszka pomidorów
  • 2 ząbki czosnku
  • sól, pieprz
  • oregano, bazylia
  • garść szczypiorku
  • jajko

Z przygotowaniem tej przekąski poradzi sobie każdy. Postępuj zgodnie z instrukcją:

Darmowy program – rozlicz PIT 2020

INTERIA.PL

Reklama

Dowiedz się więcej na temat: przepisy na ciepłe przekąski | ślimaczki | pizza

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje