Pomarańczowa zupa marchewkowa z suszonymi złotymi owocami

Zupa marchewkowa
Zupa marchewkowamateriały prasowe

Składniki

  • 8 dużych marchewek
  • 60 g Złotych owoców (Miechunki peruwiańskiej) np. Bakalland
  • 200 g Moreli całych owoców np. Bakalland
  • 150 ml mleka kokosowego
  • 400 ml bulionu jarzynowego
  • 100 g Chrupiącej sałatki np. Bakalland
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 łyżka startego imbiru
  • 1 łyżeczka mielonej kurkumy
  • 1 łyżeczka mielonego białego pieprzu
  • kilka liści szałwii

Sposób przygotowania

Przepis na babeczki marchewkoweInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?