Przekąska z tuńczykiem

Rulony z cukini
Rulony z cukini123RF/PICSEL

Składniki

  • 10 małych cukinii
  • 2 puszki tuńczyka w sosie własnym lub w oleju
  • 1/2 szkl. ugotowanego kuskusu
  • 1 ugotowana na półtwardo młoda marchewka
  • 1 cebula dymka
  • 1 łyżka koncentratu pomidorowego
  • 1 łyżeczka mielonej ostrej papryki lub chili
  • 1/2 łyżeczki suszonych ziół prowansalskich
  • 1 łyżeczka sosu sojowego lub rybnego
  • pieprz
  • olej do smażenia
  • 1 jajko i bułka tarta do panierki
4-5 porcji

Sposób przygotowania

Jak zrobić sałatkę z tuńczykiem?Interia KulinariaInteria Kulinaria
Naj
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?