Przekładaniec karmelowy

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
16
Udostępnij
Przekładaniec karmelowy
Przekładaniec karmelowy123/RF PICSEL123RF/PICSEL
  • 2 szklanki mleka łyżeczka pasty waniliowej (lub ekstraktu z wanilii)
  • 1/2 szklanki brązowego cukru
  • 1/4 szklanki wody
  • 4 żółtka
  • 2 łyżki mąki kukurydzianej
  • 40 g masła, posiekanego
  • 2 łyżeczki ciemnego rumu
  • 200 g ciasta typu murzynek
  • 3/4 szklanki ubitej kremówki (plus 3-4 łyżki do podania)
  • 1/2 szklanki brązowego cukru
  • 75 g masła
  • 1/2 łyżeczki soli
Olivia
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
9
Super
relevant
4
Hahaha
haha
1
Szok
shock
1
Smutny
sad
1
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
16
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na