Przygotuj barbecue w amerykańskim stylu!

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Cheeseburger z bekonem
Cheeseburger z bekonemmateriały prasowe

Cheeseburger BBQ z plastrem chrupiącego boczku

Składniki

  • 4 bułki pszenne
  • 500 g mielonego mięsa wołowego
  • opakowanie boczku w plastrach np. ZM Pekpol
  • 4 plasterki żółtego sera
  • 4 plastry pomidora
  • 4 liście sałaty

- sos

  • 2 łyżki oleju
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka wędzonej papryki w proszku
  • 2 łyżki sosu Worcester
  • 3 łyżki musztardy
  • 4 łyżki ketchupu
  • 150 ml miodu
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania

Hot-dogi
Hot-dogimateriały prasowe

Hot-dogi z sosem barbecue

Składniki

  • 4 bułki do hot-dogów
  • 4 parówki np. Paryżanki ZM Pekpol
  • 1 duża czerwona cebula
  • 2 ogórki konserwowe

- sos

  • 2 łyżki oleju
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka wędzonej papryki w proszku
  • 2 łyżki sosu Worcester
  • 3 łyżki musztardy
  • 4 łyżki ketchupu
  • 150 ml miodu
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania

Żeberka
Żeberkamateriały prasowe

Żeberka z grillowaną kukurydzą

Składniki

  • 500 g żeberek wieprzowych np. z Kubełka Pyszności ZM Pekpol
  • 2 kolby kukurydzy
  • łyżeczka masła

Sposób przygotowania

materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na