Racuchy z kefiru

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Są pyszne!
Są pyszne! 123RF/PICSEL

Składniki

  • 200 g mąki razowej lub pszennej,
  • ½ łyżeczki sody oczyszczonej,
  • 140 ml kefiru lub maślanki,
  • 2 jajka,
  • 3 łyżeczki cukru,
  • 1 łyżeczka cynamonu lub 2 łyżeczki cukru pudru lub 1 łyżeczka cukru wanilinowego,
  • szczypta soli,
  • olej do smażenia.
Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Jak zrobić racuchy z jabłkami?
Watermark Video
Jak zrobić racuchy z jabłkami?Interia KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na