Reklama

Reklama

Racuszki cynamonowe z miodem

Polecamy rewelacyjny przepis na bezglutenowe racuszki z cynamonem i miodem nie tylko dla tych najmłodszych.

Składniki:

  • 1 kg ugotowanych w skórce ziemniaków,
  • 1 łyżka masła,
  • 2 łyżki śmietany kremówki,
  • Cukier waniliowy,
  • 3 jajka,
  • Olej Oliwier,
  • Miód

Sposób przygotowania:

Ziemniaki obrać, zmiksować z jajami, śmietaną, masłem i solą. Dodać cukier waniliowy i cynamon. Rozgrzać olej, łyżką kłaść masę ziemniaczaną, obsmażyć z obu stron na złoty kolor, podawać polane miodem.

INTERIA.PL

Reklama

Dowiedz się więcej na temat: racuchy | Miód | cynamon | przepisy na ciepło

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje