Roladki drobiowe z warzywami

Roladki
Roladki123RF/PICSEL

Szałwiowe zraziki z parówką

Składniki

  • 2 podwójne filety z kurczaka
  • 8 krótkich parówek
  • 1 duża cebula
  • 3–4 gałązki szałwii
  • sól, pieprz
  • 2 łyżki masła
  • olej
4 porcji

Sposób przygotowania

Przepis na zrazy zawijaneInteria KulinariaInteria Kulinaria
Roladki drobiowe
Roladki drobiowe123RF/PICSEL

Zawijasy grzybowe

Składniki

  • 2 podwójne filety z kurczaka
  • 1 marchewka
  • po 20 dag mielonego drobiu i pieczarek
  • 1/2 kajzerki
  • 1/4 szkl. mleka
  • 1 cebula
  • 1 jajko
  • 2 ząbki czosnku
  • 4 łyżki oleju
  • 1 łyżka musztardy
  • 2 gałązki rozmarynu
  • sól, pieprz
8 porcji

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Tarta z kurkami Zmysłowe smakiInteria.tv
Roladki z żurawiną
Roladki z żurawiną123RF/PICSEL

Rulony na słodko-kwaśno

Składniki

  • 60 dag fileta z indyka
  • po 15 dag żurawiny i selera
  • 4 jabłka
  • 1 pomarańcza
  • 1 cytryna
  • 2 łyżki masła
  • 2 łyżki oleju
  • 1 łyżka miodu
  • suszony tymianek
  • 2 ząbki czosnku
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania

Roladki z kurczaka z suszoną śliwkąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Tina
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?