Rosół z fasolką szparagową, czosnkiem i dynią

Rosół z fasolką szparagową, czosnkiem i dynią
Rosół z fasolką szparagową, czosnkiem i dynią 123/RF PICSEL123RF/PICSEL

Składniki

na 4 porcje:

  • 2 marchewki
  • 2 pietruszki
  • 1/2 selera
  • por
  • 30 dag dyni
  • 30 dag fasolki szparagowej
  • 2 cebule
  • 5 ząbków czosnku
  • pojedyncza pierś z kurczaka
  • 2 skrzydełka kurczaka
  • 1/2 pęczka natki pietruszki
  • liść laurowy
  • ziele angielskie
  • lubczyk suszony lub świeży
  • papryka ostra w proszku
  • 20 dag ugotowanego makaronu
  • sól
  • pieprz
Zmysłowe smaki: Tarta z bakłażanemAgnieszka MaciaszekInteria.tv
Dobry Tydzień
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?