Rozkoszne domowe czekoladki z tahini

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Czekoladki
Czekoladki materiały prasowe

Składniki

  • 1 szklanka masła orzechowego (najlepiej z kawałkami orzechów)
  • 3-4 łyżki tahini (np. marki Jasmeen)
  • 1/3 szklanki kakao
  • 1/3 szklanki syropu klonowego
  • ¼ szklanki płynnego oleju kokosowego
  • Gruboziarnista sól morska do posypania
  • Laska wanilii (opcjonalnie)

Sposób przygotowania

Czekoladowy deser z chia - wyborne domowe piankiInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na