Różyczki po bolońsku

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Zapiekanka po bolońsku
Zapiekanka po bolońsku123RF/PICSEL

Składniki

  • 1 duży kalafior
  • 40 dag mielonej wołowiny
  • 2 łodygi selera naciowego
  • 2 marchewki
  • 1 cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • 6–8 pomidorów
  • 50 ml czerwonego wina
  • 4 łyżki oliwy
  • suszony majeranek
  • oregano i bazylia
  • sól, pieprz
  • 8 łyżek startego parmezanu
  • tłuszcz do foremek
4 porcji

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Zapiekanka marokańska
Watermark Video
Zapiekanka marokańskaInteria KulinariaInteria Kulinaria
Tina
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na