Reklama

Reklama

Serowe grzanki z patelni

To doskonały sposób choćby na podkreślanie smaku przepysznych zup czy potrawek - dzięki temu całe danie jest nie tylko bardziej sycące, ale jeszcze bardziej cieszy wyrazistym smakiem. W sklepach coraz częściej można znaleźć gotowe grzanki, ich skład jednak nie zawsze pozwala uwierzyć w naturalność tego prostego dodatku. Grzanki najlepiej robić samodzielnie w domu, tuż przed podaniem dania - wystarczy parę chwil! Zobaczcie, jak zrobić proste grzanki z serem - są świetne nie tylko jako dodatek, ale również jako samodzielne, choćby śniadaniowe, danie!

Składniki

  • łyżka masła
  • chleb tostowy
  • 50 g sera żółtego

Z tym zadaniem poradzi sobie nawet amator. Tylko spójrz:

Reklama

Przekaż 1% na pomoc dzieciom - darmowy program TUTAJ>>>

Dowiedz się więcej na temat: grzanki z serem | tosty z serem

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje