Świąteczne jajka faszerowane pasztetową i pieczarkami

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Jajka faszerowane
Jajka faszerowanemateriały prasowe

Składniki

  • 10 jajek
  • 200 g pasztetu np. Pasztetu królewskiego marki Berger
  • 6 pieczarek
  • 2 małe cebule
  • olej rzepakowy
  • sól, pieprz i słodka papryka do smaku
  • melisa do dekoracji
  • 2 łyżki majonezu (ewentualnie do dekoracji)

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Najlepszy sposób na pastę jajeczną
Watermark Video
Najlepszy sposób na pastę jajecznąInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na