Tak podkręcisz smak puree. Wystarczy dodać jeden składnik

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
91
Udostępnij
Puree ziemniaczane
Puree ziemniaczane123RF/PICSEL

Przepis Poppy O’Toole na idealne purre

  • 4 ziemniaki odmiany Maris pipers
  • 75 g solonego masła
  • 50 ml mleka
  • 2 łyżki soli
  • Łyżka roztopionego masła (opcjonalnie)
„Zdrowie na widelcu”: Ziemniaki wcale nie muszą być tuczące – to mit! Polsat CafePolsat Cafe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
47
Super
relevant
20
Hahaha
haha
9
Szok
shock
4
Smutny
sad
8
Zły
angry
3
Lubię to
like
Super
relevant
91
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na