Tarta dyniowa z miętą

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Wystarczy ozdobić tartę listkami mięty
Wystarczy ozdobić tartę listkami mięty 123RF/PICSEL

Składniki

na kruche ciasto

  • 250 g mąki tortowej
  • 50 g cukru pudru
  • 125 g zimnego masła
  • 1 duże jajko
  • 2 łyżki mleka

Składniki

na masę

  • 500 g obranej dyni
  • 500 ml tłustego mleka
  • 200 g cukru
  • łyżeczka esencji waniliowej
  • 2 jajka
  • do dekoracji nektarynki lub jabłka, listki mięty
Najlepszy przepis na zupę krem z dyniInteria KulinariaInteria Kulinaria
Tele Tydzień
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na