Warzywne roladki

Roladki z cukinii
Roladki z cukinii123RF/PICSEL

Cukiniowe posmarowane twarogiem

Składniki

  • 2 cukinie
  • 30 dag koziego twarogu (ew. krowiego twarogu kanapkowego)
  • 12 zielonych
  • oliwek nadziewanych papryką
  • 6 plasterków wędzonego boczku
  • 1/2 pęczka mięty
  • granulowany czosnek
  • 3 łyżki oliwy
  • 1 łyżeczka soku wyciśniętego z cytryny
  • sól
6 porcji

Sposób przygotowania

Przepis na roladki z grillowanego bakłażanaInteria KulinariaInteria Kulinaria

Bakłażanowe nadziewane bryndzą

Roladki z bakłażana
Roladki z bakłażana123RF/PICSEL

Składniki

  • 1 średni bakłażan
  • 1 czerwona papryka
  • po 20 dag szynki drobiowej i bryndzy (albo fety)
  • 2 ząbki czosnku
  • 3 łyżki oliwy
  • 2 małe gałązki rozmarynu
  • sól

Sposób przygotowania

Przepis na roladki z grillowanego bakłażanaInteria KulinariaInteria Kulinaria
Tina
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?