Z fasolką i łososiem

Z fasolką i łososiem
Z fasolką i łososiem123/RF PICSEL123RF/PICSEL
  • 40 dag fasolki szparagowej
  • włoszczyzna 20 dag
  • filetu z łososia
  • 1,5 łyżki masła klarowanego
  • 2 liście laurowe
  • 2 kulki ziela angielskiego 
  • natka pietruszki
  • sól, pieprz
  • 40 dag wieprzowego mięsa mielonego
  • puszka kukurydzy
  • puszka czerwonej fasoli
  • po 2 czerwone papryki
  • czerwone cebule
  • pomidory
  • 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego
  • awokado
  • olej do smażenia
  • natka pietruszki
  • 2 liście laurowe i ziele angielskie
  • pół łyżeczki majeranku
  • słodka i ostra papryka
  • do smaku sól, pieprz
Dobry Tydzień
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?