Zbójnicki kociołek

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Karkówka
Karkówka123RF/PICSEL

Składniki

  • 4 kotlety z karkówki
  • 70 dag leśnych grzybów (kurek, podgrzybków, prawdziwków, koźlarzy)
  • 2 łyżki ostrej musztardy
  • 1 cebula
  • 1 szkl. śmietany 18-proc.
  • 2 łyżki mąki
  • 4 łyżki oleju
  • suszony i świeży tymianek
  • sól
  • czerwony i czarny pieprz

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Jak się robi chłopski garnek?
Watermark Video
Jak się robi chłopski garnek?Interia KulinariaInteria Kulinaria
Tina
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na