Zupa rybna z bakaliami i mleczkiem kokosowym

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjnemateriały prasowe

Składniki

  • 200 g filetu z dorsza
  • 100 g migdałów w płatkach np. Bakalland
  • 100 g żurawiny np. Bakalland
  • 100 g rodzynek np. bursztynowych Bakalland
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 cebula
  • 2 szklanki śmietany 36%
  • 1 kostka masła
  • Szczypta gałki muszkatołowej
  • Sól i pieprz do smaku

Składniki

na bulion warzywny

  • 2 marchewki
  • 1 pietruszka
  • 1 mały seler
  • 1 cebula
  • 1 por
  • 2 ząbki czosnku
  • Kilka ziaren czarnego pieprzu
  • Kilka ziaren ziela angielskiego
  • 4 liście laurowe
  • 2 litry wody
  • 1 łyżka oleju

Sposób przygotowania

Szybka i tania zupa pomidorowaInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?