Lody pod bezą

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Lody z bezą
Lody z bezą123RF/PICSEL

Składniki

  • po 500 g lodów: czekoladowych, jagodowo-śmietankowych i waniliowych

- spód czekoladowy

  • 100 g masła
  • 100 g czekolady
  • 1/3 szklanki cukru
  • 2 jajka
  • 3/4 szklanki mąki
  • łyżka kakao w proszku
  • łyżeczka proszku do pieczenia

- beza

  • 4 białka
  • 1/2 szklanki cukru
12 porcji

Sposób przygotowania

Olivia
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na