Pasta jajeczna

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
17
Udostępnij
Smakuje przepysznie
Smakuje przepysznie 123RF/PICSEL

Składniki

  • 4 jajka,
  • 4 trójkąciki sera topionego,
  • cebula,
  • 2 ząbki czosnku,
  • 2 łyżeczki musztardy,
  • 3 łyżki majonezu,
  • sól, pieprz czarny mielony,
  • papryka czerwona,
  • zioła do dekoracji.
Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Najlepszy sposób na pastę jajeczną
Watermark Video
Najlepszy sposób na pastę jajecznąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Rewia
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
9
Super
relevant
4
Hahaha
haha
2
Szok
shock
0
Smutny
sad
2
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
17
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na