Wieprzowina duszona w winie

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Hahaha
haha
1
Udostępnij
Duszone mięso z pieczarkami
Duszone mięso z pieczarkami123RF/PICSEL

Składniki

  • 4 plastry łopatki wieprzowej
  • 50 dag mieszanych grzybów (podgrzybków, pieczarek, borowików)
  • 15 dag wędzonego boczku
  • 1 szkl. białego wytrawnego wina
  • 1 cebula
  • po 6 łyżek śmietany i oleju
  • posiekana natka
  • sól, pieprz
  • ziołowa przyprawa do wieprzowiny

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Wieprzowy gulasz z papryką
Watermark Video
Wieprzowy gulasz z paprykąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Tina
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
1
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Hahaha
haha
1
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na