Zupa serowo-porowa Grażyny

Składniki: 50 dkg miesa mielonego, litr wody, kostka bulionowa, 1duży por, ser topiony śmietankowy, ser topiony ziołowy, sól, pieprz.

Mięso podsmażyć na patelni włożyć do garnka z przegotowaną wodą dodać kostkę bulionową gotować 20min. Pora umyć i pokroić w paseczki, całego wrzucić do garnka z mięsem zagotować po 10min dodać ser topiony przyprawić, kiedy ser się rozpuści można dodać parę kluseczek kładzionych. Smacznego

Reklama

Jeżeli znasz dokonały przepis i chcesz się nim podzielić z innymi "przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!". Najlepsze przepisy nagradzamy!

Czy dobrze gotujesz? Sprawdź się!

Dowiedz się więcej na temat: zupa | ser

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje