Mrożone zachowują więcej właściwości. Pięć warzyw, które warto mieć w zamrażarce

InteriaKobieta Redakcja

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Dlaczego warto jeść mrożone warzywa? Ich właściwości mogą zaskoczyć
Dlaczego warto jeść mrożone warzywa? Ich właściwości mogą zaskoczyć123RF/PICSEL

Czy mrożone warzywa są zdrowe?

Nie warto ignorować potencjału mrożonych warzyw
Nie warto ignorować potencjału mrożonych warzyw123RF/PICSEL

Nie przeocz ich zalet. Dlaczego warto jeść mrożone warzywa?

Jakie warzywa lepiej kupować mrożone?

Wszechstronny szpinak

Lasagne ze szpinakiem to jeden ze sposobów na wykorzystanie zapasów w zamrażarki
Lasagne ze szpinakiem to jeden ze sposobów na wykorzystanie zapasów w zamrażarki123RF/PICSEL

Zielone różyczki, czyli apetyczne brokuły

Fasolka szparagowa nie tylko latem

Zielony groszek miej zawsze w zamrażarce

Zielony groszek można jeść o każdej porze roku
Zielony groszek można jeść o każdej porze roku 123RF/PICSEL

Kalafior smaczny i zdrowy przez cały rok

W lodówce czy poza nią? Ekspertka rozwiewa wątpliwości i wyjaśnia, jak przechowywać owoce i warzywaPolsatPolsat
Przejdź na