Musisz koniecznie wypróbować przepis. Będziesz je chrupać do każdego obiadu

Tomasz Hirkyj

Oprac.: Tomasz Hirkyj

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
39
Udostępnij
Ogórki w zalewie gyros mogą być strzałem w dziesiątkę, kiedy lubimy przetwory (fot. Getty Images)
Ogórki w zalewie gyros mogą być strzałem w dziesiątkę, kiedy lubimy przetwory (fot. Getty Images)CanvaProINTERIA.PL

Czym są ogórki konserwowe?

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      Arbuz z ogórkiem i orzechami - doskonała sałatka
      Arbuz z ogórkiem i orzechami - doskonała sałatkaInteria Kulinaria

      Jak zrobić ogórki w zalewie gyros?

      Ogórki, zanim wylądują w marynacie, muszą mieć odcięte końcówki
      Ogórki, zanim wylądują w marynacie, muszą mieć odcięte końcówki123RF/PICSEL
      • 2 kg małych ogórków,
      • 2 czerwone papryki, 
      • 1 żółta papryka,
      • 4 cebule,
      • 5 ząbków czosnku,
      • 2 łyżki soli,
      • 1,5 szklanki octu spirytusowego,
      • 1 szklanka wody,
      • 1,5 szklanki cukru,
      • 8 łyżek oleju,
      • 1 opakowanie przyprawy gyros.
      zdjęcie
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      23
      Super
      relevant
      10
      Hahaha
      haha
      2
      Szok
      shock
      2
      Smutny
      sad
      2
      Zły
      angry
      0
      Lubię to
      like
      Super
      relevant
      39
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na