Obierz, zetrzyj na tarce i dodaj tajny składnik. Takiej pasty nie jadłeś

Pasta jajeczna z rzodkiewką zrobi furorę nie tylko na święta
Pasta jajeczna z rzodkiewką zrobi furorę nie tylko na święta123RF/PICSEL

Pasta jajeczna z rzodkiewką: sama dobroć

„Ewa gotuje”: Jajka po szkockuPolsat

Pasta jajeczna: składniki

Rzodkiewkę można zetrzeć na tarce albo ją drobno pokroić
Rzodkiewkę można zetrzeć na tarce albo ją drobno pokroić123RF/PICSEL
  • 5 jajek,
  • 3 rzodkiewki,
  • 2 łyżki majonezu
  • sól
  • pieprz

Pastę jajeczną można modyfikować

Nie chcesz sięgać po majonez? Zastąp go jogurtem naturalnym
Nie chcesz sięgać po majonez? Zastąp go jogurtem naturalnym123RF/PICSEL
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?