Trik na smażenie ryby. Koniec z przywieraniem i rozpadaniem się mięsa

Oprac.: InteriaKobieta Redakcja

Kawałki ryby w panierce smażone na głębokim tłuszczu na patelni, apetycznie zarumienione, otoczone bulgoczącym olejem, kuchenne otoczenie urządzone funkcjonalnie.
Genialny trik na smażoną rybę. Zapomnij o przywierającej panierce i pryskającym oleju123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Jak uchronić się przed pryskającym olejem?
  2. Genialny trik przy smażeniu ryby
  3. Jak poprawnie smażyć rybę na patelni?
  4. Najlepszy tłuszcz do smażenia ryby

Jak uchronić się przed pryskającym olejem?

Zobacz również:

Genialny trik przy smażeniu ryby

Jak poprawnie smażyć rybę na patelni?

Ryba usmażona w cieście naleśnikowym pozostaje z zewnątrz chrupiąca a w środku soczysta i jędrna
Jak smażyć rybę, żeby miała chrupiącą panierkę i soczyste mięso?CanvaProINTERIA.PL

Najlepszy tłuszcz do smażenia ryby

Kobieta z długimi, brązowymi włosami trzymająca bukiet świeżych kwiatów, patrząca plecami do obiektywu, po prawej stronie napis 'porady'.
Zobacz, jak ułatwić sobie codzienność sprytnymi sposobamiCanva ProINTERIA.PL
Zdanowicz pomiędzy wersami: Odc. 152: Basia BursztynowiczINTERIA.PL