Dietetyk wyjaśnia: jakie produkty wybierać na sklepowej półce?

Materiał promocyjny

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
256
Udostępnij
Agnieszka Piskała-Topczewska, dietetyk kliniczny, ekspert Dobrego Żywienia w Grupie Żabka
Agnieszka Piskała-Topczewska, dietetyk kliniczny, ekspert Dobrego Żywienia w Grupie Żabkasponsorowane
Najbardziej aktualny Talerz Żywieniowy jednoznacznie mówi, że połowę każdego posiłku powinny stanowić warzywa, jedną czwartą dodatek skrobiowy takie jak kasza, ryż, makaron, pieczywo, ziemniaki i jedną czwartą dodatek białkowy czyli mięso, ryby, jajka, tofu.
Żabka conent box
Żabka conent boxsponsorowane
Mamy do ułatwienia takie narzędzia jak np. skala NUTRISCORE, gdzie bardzo intuicyjne oznaczenia kolorystycznie-literalne pozwalają w danej kategorii produktowej wybrać bardziej odżywczą wersję.
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
167
Super
relevant
48
Hahaha
haha
24
Szok
shock
8
Smutny
sad
7
Zły
angry
2
Lubię to
like
Super
relevant
256
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na