12 korzyści z fioletowych warzyw i owoców

Niepodważalnym atutem ciemnofioletowych, czerwonych i granatowych warzyw i owoców są obecne w nich liczne przeciwutleniacze
Niepodważalnym atutem ciemnofioletowych, czerwonych i granatowych warzyw i owoców są obecne w nich liczne przeciwutleniacze123RF/PICSEL
Komponując jadłospis pamiętajmy o fioletowych, czerwonych i granatowych warzywach i owocach
Komponując jadłospis pamiętajmy o fioletowych, czerwonych i granatowych warzywach i owocach123RF/PICSEL
Surówka z czerwonej kapusty jest wyjątkowo zdrowa
Surówka z czerwonej kapusty jest wyjątkowo zdrowa123RF/PICSEL
Fioletowe warzywa i owoce świetnie wpływają na perystaltykę jelit
Fioletowe warzywa i owoce świetnie wpływają na perystaltykę jelit123RF/PICSEL
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?