Reklama

Dieta kapuściana

W ciągu zaledwie tygodnia można zrzucić 5 - 9 kilogramów. Zupę-cud jemy w dowolnych ilościach i o dowolnej porze, ilekroć poczujemy głód.

W diecie tej brakuje pełnowartościowego białka zwierzęcego, produktów zbożowych i odpowiedniej ilości płynów.

Przepis na zupę-cud: 6 dużych cebul, 2 puszki obranych ze skórki pomidorów, 1 średnia kapusta, 4 marchewki, 1 por, 1 posiekany seler naciowy. Warzywa należy pokroić na kawałki, zalać wodą i gotować przez 1,5 godziny. Można doprawić sosem sojowym.

Przykładowy jadłospis na tydzień:
Pierwszy dzień: wszystkie owoce z wyjątkiem bananów.
Drugi dzień: wszystkie warzywa surowe oraz gotowane, zwłaszcza zielony groszek, kukurydza, fasolka, zupa.
Trzeci dzień: wszystkie warzywa i owoce oprócz ziemniaków i bananów, zupa.
Czwarty dzień: banany i mleko, zupa. Piąty dzień: steki i pomidory (do 400 g mięsa i 6 pomidorów), 8 szklanek wody, zupa.
Szósty dzień: steki i różne warzywa, zupa.
Siódmy dzień: ryż niełuskany, owoce i soki owocowe bez cukru, zupa.

Reklama
INTERIA.PL
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy