Najtrudniej jest mi przekonać ludzi, że Gruzja to normalny kraj

Marcin Meller
Marcin MellerPiotr AndrzejczakMWMedia
Tradycyjny gruziński piec (zdjęcie pochodzi z książki "Kaukasis")
Tradycyjny gruziński piec (zdjęcie pochodzi z książki "Kaukasis")Olia HerculesINTERIA.PL/materiały prasowe
Gruzińskie słodkości (zdjęcie pochodzi z książki "Kaukasis")
Gruzińskie słodkości (zdjęcie pochodzi z książki "Kaukasis")Olia HerculesINTERIA.PL/materiały prasowe
Chinkali to gruziński przysmak, którzy pokochali Polacy (zdjęcie pochodzi z książki "Kaukasis")
Chinkali to gruziński przysmak, którzy pokochali Polacy (zdjęcie pochodzi z książki "Kaukasis")Olia HerculesINTERIA.PL/materiały prasowe
Zioła pełnią w kuchni gruzińskiej bardzo dużą rolę (na zdjęciu Olia Hercules, autorka książki "Kaukasis")
Zioła pełnią w kuchni gruzińskiej bardzo dużą rolę (na zdjęciu Olia Hercules, autorka książki "Kaukasis")INTERIA.PL/materiały prasowe