Bezowe jajka sadzone

Bardzo nietypowy, wyjątkowo smaczny, ale zachwycający w swoim wyglądzie sposób na jajeczne danie, które sprawi, że na długo zapomnicie o zwykłych sadzonychczy jajecznicy! Puszysta chmurka z białek, na które nałożono przepyszne żółtko, a całość zapieczona chwilę w piekarniku. To doskonały pomysł na efektowne i pyszne danie nie tylko dla dzieci! Zobaczcie, jak zrobić bezowe jajka sadzone - to naprawdę proste!

Pieczenie nadaje jajku zupełnie inny aromat
Pieczenie nadaje jajku zupełnie inny aromat123RF/PICSEL

Niczego więcej nie potrzebujesz. Teraz postępuj tylko zgodnie z naszą instrukcją:

Jajka, jakich jeszcze nie jadłeś! Bezowe, sadzone jajkaInteria Kulinaria
INTERIA.PL
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas