Biszkopt z brzoskwiniami i bitą śmietaną

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
4
Udostępnij
Biszkopt z brzoskwiniami i bitą śmietaną to pyszne i łatwe ciasto
Biszkopt z brzoskwiniami i bitą śmietaną to pyszne i łatwe ciastoINTERIA.PL

Składniki

  • 3 sztuki jajek
  • 0,75 szklanki mąki
  • 0,75 szklanki cukru
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 1 puszka brzoskwiń w syropie
  • 3 łyżki żelatyny
  • 400 ml śmietany 36%

Biszkopt z brzoskwiniami i bitą śmietaną - przygotowanie

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
2
Super
relevant
1
Hahaha
haha
0
Szok
shock
1
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
4
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na