Burgery mięsno-warzywne

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Trudno się im oprzeć
Trudno się im oprzeć123RF/PICSEL

Składniki

  • 4 duże bułki posypane sezamem
  • 200 g czerwonej kapusty
  • 1/2 ogórka
  • 2 łyżki octu
  • 1/2 łyżeczki cukru
  • 1/2 główki sałaty lodowej
  • pomidor
  • 200 ml gęstego jogurtu
  • 2 ząbki czosnku
  • cebula
  • 200 g fileta z indyka
  • sól, pieprz, chili do smaku
  • 2-3 gałązki natki pietruszki
  • olej do smażenia

Przygotowanie

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Zmysłowe smaki: Wegetariańskie burgery
Watermark Video
Zmysłowe smaki: Wegetariańskie burgeryAgnieszka MaciaszekInteria.tv
Rewia
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na