Chrupiąca panierka po włosku

Aktualizacja
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Panierka po włosku po usmażeniu pachnie i smakuje wybornie
Panierka po włosku po usmażeniu pachnie i smakuje wybornie123RF/PICSEL

Składniki

  • 1 szklanka bułki tartej
  • 1/2 szklanki parmezanu lub grana padano
  • 3-4 łyżki oliwy
  • 2 ząbki czosnku
  • natka pietruszki
  • 1 łyżeczka suszonego oregano
  • 1 łyżeczka suszonego rozmarynu
  • 1/2 łyżeczki suszonej papryczki chili
  • pieprz
  • sól

Panierka po włosku - przygotowanie

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      "Ewa gotuje": Granola z bananem i jogurtem oraz batoniki kokosowe
      "Ewa gotuje": Granola z bananem i jogurtem oraz batoniki kokosowePolsatPolsat
      zdjęcie
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      0
      Super
      relevant
      0
      Hahaha
      haha
      0
      Szok
      shock
      0
      Smutny
      sad
      0
      Zły
      angry
      0
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na