Curry z kalafiora

Curry z kalafiora
Curry z kalafioramateriały prasowemateriały prasowe
  • 1 kalafior
  • 200 g ziemniaków
  • 1 cebula
  • 1 opakowanie mleczka kokosowego
  • 2 kolby kukurydzy (lub 1 puszka)
  • ½ ostrej czerwonej papryki
  • 1 łyżka masła orzechowego
  • 2 pomidory
  • 400 g ryżu białego
  • Olej rzepakowy
  • Świeża kolendra
  • pomidorki koktajlowe - opcjonalnie
  • Do smaku: kolendra cała, gorczyca cała, kminek cały, kurkuma mielona, cynamon mielony, sól morska, pieprz kolorowy (np. Prymat)
Zmysłowe smaki: Makrela w aromatycznym sosie pomidorowymINTERIA.TVInteria.tv
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?