Przyjrzyj się w dyskoncie. Takie owoce i warzywa popsują się ekspresowo

InteriaKobieta Redakcja

Dlaczego owoce i warzywa z dyskontu szybko się psują? Przyczyn jest kilka
Dlaczego owoce i warzywa z dyskontu szybko się psują? Przyczyn jest kilka123RF/PICSEL

Zbyt długi łańcuch dostaw

Kolorowe papryki, bakłażany, sałaty i inne świeże warzywa ułożone w zielonych skrzynkach na sklepowych regałach, dobrze oświetlone, tworzą estetyczny i apetyczny wygląd działu warzywnego.
Zawsze przyglądaj się dokładnie produktom. Unikniesz przykrych niespodzianek123RF/PICSEL

Nagłe zmiany temperatur

Pakowanie w folię i plastik

Zobacz również:

Nieodpowiednie sąsiedztwo na sklepowej półce

Na co zwrócić uwagę podczas zakupów?

"Polacy za granicą": Ma pod sobą ponad 500 pracowników. „Nietutejsza twarz pomaga”Polsat Play