Dodaj do mielonych zamiast cebuli. Nigdy nie były tak delikatne i soczyste

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
262
Udostępnij
Kotlety mielone są jednym z tradycyjnych dań kuchni polskiej
Kotlety mielone są jednym z tradycyjnych dań kuchni polskiej123RF/PICSEL

Jak zrobić mielone, żeby były miękkie i soczyste? Cebulę zastąp cukinią

  • 600 g mięsa mielonego,
  • 1 bułkę,
  • ząbek czosnku,
  • 1 jajko,
  • bułkę tartą,
  • 1 łyżeczkę suszonego majeranku,
  • olej,
  • pieprz oraz sól.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      „Ewa gotuje”: Pikle z cukinii
      „Ewa gotuje”: Pikle z cukiniiPolsatPolsat
      zdjęcie
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      176
      Super
      relevant
      31
      Hahaha
      haha
      27
      Szok
      shock
      10
      Smutny
      sad
      8
      Zły
      angry
      10
      Lubię to
      like
      Super
      relevant
      262
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na