Dodaj łyżkę tego składnika do jabłek. Szarlotka będzie obłędnie pyszna

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
199
Udostępnij
Aby szarlotka była idealna w smaku, trzeba pamiętać o kilku zasadach
Aby szarlotka była idealna w smaku, trzeba pamiętać o kilku zasadach123RF/PICSEL

Zobacz również:

Błąd popełniany podczas pieczenia szarlotki. Istotny jeden drobiazg

Przed wyłożeniem jabłek na ciasto warto je podsmażyć lub ugotować
Przed wyłożeniem jabłek na ciasto warto je podsmażyć lub ugotować123RF/PICSEL

Ten prosty trik sprawi, że z szarlotki nigdy nie wyjdzie zakalec

Aby ciasto się nie wybrzuszyło, połóż na nim papier do pieczenia, a następnie wartę grochu
Aby ciasto się nie wybrzuszyło, połóż na nim papier do pieczenia, a następnie wartę grochu123RF/PICSEL
Zmysłowe smaki: Klasyczna szarlotkaINTERIA.TVInteria.tv
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
136
Super
relevant
31
Hahaha
haha
15
Szok
shock
11
Smutny
sad
2
Zły
angry
4
Lubię to
like
Super
relevant
199
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na