Dodajemy do leczo kilogramami. Węgierscy kucharze łapią się za głowy

InteriaKobieta Redakcja

Sekretem węgierskiego leczo jest prostota
Sekretem węgierskiego leczo jest prostota123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. "Żadna cukinia, żadne kabaczki"
  2. Czym doprawić leczo?
  3. Jak się robi leczo? Zwróć uwagę na tłuszcz
  4. Gęsta potrawka, a nie rozwodniona zupa
  5. Kiełbasa na cenzurowanym

"Żadna cukinia, żadne kabaczki"

Czym doprawić leczo?

Leczo to danie, którym zajadamy się latem. Zadbajmy o to, by smakowało jak najlepiej
Leczo to danie, którym zajadamy się latem. Zadbajmy o to, by smakowało jak najlepiej123RF/PICSEL

Jak się robi leczo? Zwróć uwagę na tłuszcz

Gęsta potrawka, a nie rozwodniona zupa

Zobacz również:

Jak przygotować doskonałe ogórki kiszone?
Porady

Babcina zasada 3 razy 3. Ogórki wyjdą jędrne i aromatyczne

Natalia Jabłońska

    Kiełbasa na cenzurowanym

    Prosty przepis na wyborne leczoInteria KulinariaInteria Kulinaria