Dodawaj nie tylko do wody. Kilka kropli wystarczy, aby ryba nie rozpadła się podczas smażenia

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
127
Udostępnij
Połączenie smażonej ryby z cytryną nie ma sobie równych
Połączenie smażonej ryby z cytryną nie ma sobie równych123RF/PICSEL

Sok z cytryny - skropione nim produkty, nie ściemnieją 

Ryba i cytryna, duet idealny 

Sokiem z cytryny warto też skropić np. mięso z kurczaka
Sokiem z cytryny warto też skropić np. mięso z kurczaka123RF/PICSEL

Sok z cytyny do gotujących jajek

Sok z cytryny do ryżu

Sok z cytryny dla zachowania koloru warzyw

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      Cytryna w syropie - jak ją zrobić w domu?
      Cytryna w syropie - jak ją zrobić w domu?Interia KulinariaInteria Kulinaria
      zdjęcie
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      74
      Super
      relevant
      28
      Hahaha
      haha
      15
      Szok
      shock
      3
      Smutny
      sad
      4
      Zły
      angry
      3
      Lubię to
      like
      Super
      relevant
      127
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na