Fasolka po bretońsku

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
14
Udostępnij
Fasola po bretońsku jest bardzo prosta w przygotowaniu
Fasola po bretońsku jest bardzo prosta w przygotowaniuINTERIA.PL

Składniki

  • 500 g fasoli Piękny Jaś
  • 200 g boczku wędzonego
  • 150 g kiełbasy
  • 2 cebule
  • 1 puszka pomidorów
  • 2 ząbki czosnku
  • 20 g masła
  • 2 łyżki mąki
  • 3 liście laurowe
  • 5 ziaren ziela angielskiego
  • olej do smażenia
  • sól, pieprz do smaku

Fasola po bretońsku - przygotowanie

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      Prawdziwa fasolka po bretońsku - szybki przepis
      Prawdziwa fasolka po bretońsku - szybki przepisInteria KulinariaInteria Kulinaria
      zdjęcie
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      5
      Super
      relevant
      4
      Hahaha
      haha
      2
      Szok
      shock
      1
      Smutny
      sad
      2
      Zły
      angry
      0
      Lubię to
      like
      Super
      relevant
      14
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na