Filety w parmezanie

Filety z kurczaka w parmezanie
Filety z kurczaka w parmezanie123/RF PICSEL123RF/PICSEL
  • 2 podwójne piersi z kurczaka (po ok. 40 dag każda)
  • 1 łyżka sosu sojowego
  • 2 łyżeczki suszonego tymianku
  • po 1/2 łyżeczki ziół prowansalskich i mielonego czarnego pieprzu
  • 2 łyżki oleju
  • 30 dag pomidorków koktajlowych
  • 2 cebule dymki
  • 1 łyżka oleju
  • 1 łyżka gęstego octu balsamicznego
  • 1 łyżeczka miodu lub brązowego cukru
  • 15 dag parmezanu w kawałku
  • 2-3 łyżki posiekanej natki pietruszki
Chow mein z kurczakiemInteria KulinariaInteria Kulinaria
Dobry Tydzień
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?