Gryczane gnocchi

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Gryczane gnocchi
Gryczane gnocchi123/RF PICSEL123RF/PICSEL
  • 50 dag mączystych ziemniaków
  • 15 dag mąki gryczanej
  • 10 dag mąki pszennej
  • 1 łyżka mąki ziemniaczanej
  • 2 jajka
  • 2 łyżki oleju
  • 20 dag zielonej fasolki szparagowej
  • 2-3 spore dojrzałe pomidory
  • 15 dag startego twardego żółtego sera
  • 2-3 łyżeczki startego parmezanu
  • 4 garście szpinaku
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżka oliwy
  • sól
  • pieprz
  • 2 łyżki oliwy
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 1 łyżeczka musztardy
  • szczypta cukru
Naj
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na