Gulasz rybny biały z chrustem z szynki dojrzewającej

Gulasz rybny z chrustem z szynki dojrzewającej
Gulasz rybny z chrustem z szynki dojrzewającejmateriały prasowemateriały prasowe
  • Szynka Dojrzewająca np. firmy Gzella (4 cienkie plasterki na porcję zupy)
  • marchewka 1 szt.
  • pietruszka 1 szt.
  • seler ½ średniej szt.
  • cebula 2 szt.
  • olej rzepakowy 50ml
  • mąka pszenna 2 łyżki
  • woda ok.  ½ l
  • liść laurowy 3 szt.
  • ziele angielskie 4 -5 ziarenek    
  • sól, pieprz, gałka muszkatołowa do smaku
  • śmietanka słodka 18% 150ml
  • śmietana kwaśna 18% 150ml
  • filety rybne mix  (dorsz, flądra, sieja, łosoś itp.) 1kg
  • por ½ małej sztuki
Zmysłowe smaki: Tarta z bakłażanemAgnieszka MaciaszekInteria.tv
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?