Jajka faszerowane na wigilię. Dwa proste przepisy, które zapamiętasz

InteriaKobieta Redakcja

Wigilijne jajka faszerowane
Wigilijne jajka faszerowane 123RF/PICSEL

Jajka faszerowane papryką

  • 5 ugotowanych na twardo jajek,
  • 4 połówki czerwonej papryki konserwowej,
  • pół pęczka drobnego szczypiorku,
  • 1 łyżeczka majonezu,
  • sól i pieprz do smaku. 

Zobacz również:

    Jajka faszerowane to smaczna i szybka przekąska, którą można przygotować na wiele sposobów
    Jajka faszerowane to smaczna i szybka przekąska, którą można przygotować na wiele sposobów123RF/PICSEL

    Faszerowane jajka wigilijne

    • 4 jaja ugotowane na twardo,
    • 150 g łososia wędzonego w płatach,
    • 5 łyżek majonezu,
    • pół pęczka szczypiorku,
    • sól, pieprz do smaku. 
    Świąteczny savoir vivre, czyli jak zachować się podczas rodzinnych spotkańINTERIA KOBIETAINTERIA.PL